TROOPER live Hard Rock Cafe

Una dintre cele mai iubite trupe ale momentului te asteapta la o seara de rock autentic pe 3 Martie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe. Daca “Tari ca muntii”, “Amintiri”sau “Strigat” se afla in topul preferintelor tale, nu pierde concertul TROOPER! Cei sase muzicieni pun la cale un show complex, cu cele mai iubite piese din repertoriu lor, dar si cu hituri rock ce au facut istorie.

In cei 22 de ani de activitate,TROOPER a lansat opt albume, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele pentru showul din 3 Martie se gasesc in format electronic pe www.iabilet.roin reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – langa casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

– 25 de lei, cu loc la masa, in sala.

– 40 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei.

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 25 de lei.

 Un eveniment recomandat de ROCK FM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s