Concert ALITOR si QUASARBORN in Club Fabrica

In seara de vineri 13 (cum altfel?) ianuarie 2017 Romanian Thrash Metal Club si Club Fabrica va invita sa descoperiti doua din cele mai interesante trupe ale prolificei scene sarbesti de thrash metal, ALITOR si QUASARBORN.

Latura tehnica a genului este reprezentata de ALITOR, cvartetul format in 2011 abordand un stil care aduce aminte ba de Mekong Delta, ba de Voivod, ba chiar de ultimele albume Death. Atat EPul Embittered (2012) cat si albumul Eternal Depression, lansat in 2014 la Witches Brew, un label care a adunat multe materiale importante ale undergroundului thrash metal din ultimii ani, abunda de ruperi de ritm, armonii mai putin conventionale si surprize compozitonale care vor face deliciul amatorilor subgenului.

https://www.youtube.com/watch?v=cIxF-sOvsQ4
https://www.facebook.com/AlitorOfficial/

QUASARBORN este un nume mai putin cunoscut, dar acest lucru nu se poate spune despre trupa in care au activat membrii, Space Eater. Cu 3 albume la activ, de asemenea intr-o zona stilistica fertila, variind intre speed metal, Bay Area thrash si Nuclear Assault, tanara/experimentata trupa din Belgrad va oferi cu siguranta un show inedit.

Concertul va avea loc in club fabrica. In curand informatii despre bilete si formatia de deschidere.

Sursa RTMC
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s