PREFIX TM tribut Black Sabbath live in YELLOW CLUB

Vineri, 27 Ianuarie revenim cu mult drag intr un loc deosebit de drag noua, Yellow Club Bucuresti cu piese din repertoriul legendarei trupe Black Sabbath.

Daca ei au decis ca vor sa se retraga,noi am decis ca muzica lor trebuie sa fie ascultata live in continuare. Este o placere si o experienta fiecare moment in care le canti muzica.

Prefix TM, un nume ce a luat nastere pe la sfarsitul anilor 70, insa reactivat de circa 3 ani de Ban Eduard, chitaristul actualei formule si fiul raposatului Ban Iulian, cel care a dat nastere acestui nume.

Prefix TM, singura trupa tribut Black Sabbath a momentului in Romania, face parte din Asociatia Prefix TM Brasov – Atelierul de Muzica https://www.facebook.com/asociatiaPREFIXTM/ sub acoperisul careia s au mai format inca doua trupe tribute https://www.facebook.com/FourDimensionsRO/ si https://www.facebook.com/AroundtheworldRO/.

Din activitatea trupei putem puncta prezenta noastra la HeyDay Music Festival (festival tribut), Tribute Festival Brasov ambele editii sau la Rock’n PARC – Brasov, ambele editii fiind organizate de catre Asociatia Prefix TM si destul de multe concerte de club.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s