SOUNDART FESTIVAL in Club Quantic

Primele semne de vara ale lui 2017 vor aduce cu ele unul dintre cele mai indraznete evenimente outdoor din Romania – SOUNDART FESTIVAL. Proiectat in jurul conceptului de interculturalitate, festivalul se va desfasura in perioada 4-7 Mai, gradina de vara a Clubului Quantic din Bucuresti.

Evenimentul va reuni multiple ramuri de manifestare a culturii contemporane, concerte live, simpozioane, lansari de carte, vernisaje si workshop-uri, scopul central al proiectului fiind crearea unor noi punți de transfer intre diferitele forme ale expresiei artistice.

Eveniment consacrat contemporaneitatii, SOUNDART FESTIVAL gireaza pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte sustinute de numeroase si importante trupe apartinand sferelor rock Stoner si Progressive ale Europei, printre care regasim si grupuri autohtone. Primele formatii anuntate sunt Exivious (Olanda), Stoned Jesus (Ucraina), White Walls (Romania) si Lowbau (Austria), trupe de exceptionala exprimare artistica, ale caror aparitii live au toate ingredientele cu adevarat necesare pentru a captiva si inspira publicul.

Locul in care se va desfasura evenimentul este, de asemenea, unul cu totul aparte in peisajul ultra-urban al Bucurestiului. Gradina de vara a Clubului Quantic este o “cetate” verde chiar in inima capitalei, aflandu-se in imediata apropiere a Grăadinii Botanice si Parcului Politehnici, un spatiu ideal pentru recreere, usor accesibil si generos. In alte cuvinte, un loc cum nu se putea mai potrivit pentru publicul interesat de cultura, preocupat de estetica lucrurilor ce-l inconjoara, public in care se regasesc persoane ce recunosc autenticitatea si contemplatia ca germeni ai creativitatii.

Abonamentele early-bird pot fi achizitionate la pretul de 60 de lei in reteaua iabilet.ro la urmatorul link: http://bit.ly/2gsoI9l. In perioada normala de vanzare, prețul va fi de 90 de lei. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.

Cum multe alte surprize si detalii vor fi anuntate in viitorul apropiat, lasam loc, momentan, catorva precizari despre primele trupe confirmate la SOUNDART FESTIVAL:

EXIVIOUS: supergrupul olandez format in 2009 la inițiativa lui Tymon Kruidenier ajunge pentru prima data in Romania. Cvartetul reuneste fosti membri Cynic, Pestilence, cat si muzicieni care activeaza in Dodecahedron si The New Dominion. Stilul EXIVIOUS imbina jazz fusion si metal intr-o viziune moderna excelenta. Recent, trupa a intrat in prestigiosul catalog Season of Mist pentru lansarea unui nou album.

http://bit.ly/2gXiD5K

STONED JESUS: cu siguranta cea mai cunoscuta trupa din Europa de Est cand vine vorba de stoner rock/psychedelic. Ucrainienii de la STONED JESUS sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor la fiecare show al trupei, cat si pe cele trei albume de studio lansate pana in acest moment.

http://bit.ly/1qv0idX

WHITE WALLS: una dintre cele mai relevante trupe romanesti din aria progressive nu trebuia sa lipseasca din peisajul festivalului. White Walls au obișnuit publicul de-a lungul anilor cu materiale de calitate, iar anul 2016 a adus cu sine revenirea trupei cu un nou single, promovat intr-o serie de concerte.

http://bit.ly/2gXD58Z

LOWBAU: nascuta in undergroundul vienez in 2006, trupa austriaca aduce un blend de southern rock si sludge pe scena SOUNDART FESTIVAL. Chiar si numele materialelor lansate pana acum ofera indicii curiosilor despre ce inseamna sound-ul Lowbau“A darker Shade Of Blues” si “Urban Voodoo”.

http://bit.ly/2gXo58O

Pentru mai multe informatii sau orice fel de intrebari, va asteptam pe pagina evenimentului de pe FB http://bit.ly/2gXs852. Ne puteti contacta si prin mail la info@soundartfest.ro.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Sursa SUNET ARTA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s