FJORD, ASEMIC, KAIDUN live The Shelter

Vineri, 10 Februarie incepand cu ora 20:30 sunteti asteptati in The Shelter la un concert FJORD, ASEMIC si KAIDUN.

FJORD este o formatie instrumentala influentata foarte mult de curentele shoegaze, post-rock si post-metal, care incearca adesea sa exploreze taramul armoniilor atmosferice. Noul album al trupei, “Portrait for a Reflection”, a fost lansat in premiera la Dark Bombastic Evening 2016, in Alba Iulia.

Formatia ASEMIC a fost infiintata la Bucuresti, in luna Octombrie a anului 2013. Stilul abordat este Instrumental Progressive Metal, cu influente de Jazz, Fusion si Djent. Muzica formatiei este rezultatul backgroundului muzical al membrilor ce au activat in diferite formatii de metal pana la momentul infiintarii noii trupe, dar si al dorintei de exprimare muzicala fara ajutorul unei voci.ASEMIC a lansat in toamna anului 2015 primul material discografic intitulat ”Luminescentity”, album care s-a bucurat de foarte multe aprecieri atat din partea comunitatii underground, cat si a unor muzicieni consacrați din sfera muzicii rock autohtone.

KAIDUN este o trupa de progternative-djentlecore din Cluj-Napoca. Trupa si-a reimprospatat componenta, avand ca membri in prezent pe Istvan – chitara bas, Vlad – chitara, voce, Oana – tobe si Cristi – chitara.

Accesul la concert se face incepand cu ora 20:00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s