NIGHTSTALKER la SOUNDART FESTIVAL

Eclecticii heavy rock de la NIGHTSTALKER si-au confirmat prezenta la SOUNDART FESTIVAL si vor cobori in iarba gradinii de vara a clubului Quantic pentru a ne oferi o doza intensa din sound-ul toropitor ce a definit muzica lor in cei peste 25 de ani de activitate live asidua.

Rock’n’Roll acid ponderat cu mult groove, linii de bass hipnotizante si secvente melodice capabile sa invinga limitele cunoasterii perceptibile sunt cateva dintre ingredientele care, dimpreuna cu vocea electrizanta a liderului Argy Galiatsatos, au adus recunoastere internationala grupului infiintat la Atena.

Co-headlineri alaturi de ucrainenii de la STONED JESUS, grecii de la NIGHTSTALKER vor contribui la exercitiul intercultural propus de SOUNDART FESTIVAL cu piese clasice, dar si de pe noul lor album “As Above, So Below”, al saptelea din discografie, lansat in octombrie 2016.

Locul de desfasurare a concertului este unul cum nici nu se putea mai potrivit pentru un show Stoner autentic – gradina de vara a clubului Quantic oferind cu generozitate un refugiu verde in plin Bucuresti.

SOUNDART FESTIVAL are loc in perioada 4-7 Mai si este un eveniment inovativ in spectrul cultural autohton, reunind sub egida sa un ciclu de activitati interculturale outdoor – concerte live, simpozioane, lansari de carte, workshop-uri si vernisaje – scopul nodal al proiectului fiind crearea unor punti de transfer intre diferitele forme ale expresiei artistice.

Trupe confirmate pana acum: EXIVIOUS (Olanda), STONED JESUS (Ucraina), WHITE WALLS (România) și LOWBAU (Austria).

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet: Agentiile Perfect Tour, Magazinele IQBox si pe cele 1800 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Sursa CAVALLERIA EVENTS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s