THE WORD ALIVE si SILENT SCREAMS deschid concertul ASKING ALEXANDRIA

ASKING ALEXANDRIA vor canta in premiera la Bucuresti pe 12 Martie 2017 la Arenele Romane intr-o componenta ce il readuce la microfon pe indragitul solist Danny Worsnop! Alaturi de ei vor concerta americanii de la THE WORD ALIVE si britanicii de la SILENT SCREAMS, doua trupe ale caror riff-uri pline de energie iti pun sangele in miscare!

Biletele pentru concertul ASKING ALEXANDRIA sunt disponibile in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi:

– Presale 1: 75 de lei Acces General respectiv 100 de lei Golden Circle

– Presale 2: 80 de lei Acces General respectiv 120 de lei Golden Circle

– In ziua concertului, la intrare, bilele vor costa 100 de lei, in limita numarului disponibil.

Online, pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Povestea cvintetului metalcore, THE WORD ALIVE, din Phoenix, Arizona, incepe in anul 2009 odata cu lansarea celui de-al doilea EP din cariera, “Empire”, material ce le deschide drumul catre succes printr-o colaborare importanta cu casa de discuri Fearless Records. In cei opt ani de cand activeaza in scena underground din America, The Word Alive au lansat doua EP-uri, “The Word Alive” (2008) si “Empire” (2009), si patru albume full-lenght “Deceiver” (2010), “Life Cycles” (2012), “Real”.(2014) si “Dark Matter” (2016), toate clasandu-se pe pozitii importante in topul Billboard din America.

THE WORD ALIVE au sustinut turnee alaturi de trupe de marca precum Killswitch Engage, The Devil Wears Prada, A Day To Remember si Motionless In White.

Proiectul britanic SILENT SCREAMS s-a nascut in 2007 si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai apreciate din scena metalcore europeana. SILENT SCREAMS au lansat doua EP-uri si doua albume de studio ce le-au adus turnee in intreaga lume alaturi de formatii precum Bring Me The Horizon, Your Demise, For The Fallen Dreams, Emmure si Parkway Drive. 

Cel mai recent album de studio al trupei, “Hope For Now”, a fost lansat in 2014 sub egida casei de discuri Artery Recordings.

Format initial in Dubai, in 2006, ASKING ALEXANDRIA este un proiect metalcore inedit pus pe picioare de catre chitaristul Ben Bruce care, dupa lansarea primului sau album, “The Irony of Your Perfection”, a crezut cu tarie in potentialul proiectului sau si a decis sa-l mute in Anglia, in anul 2008, unde avea sa sa-si formeze o baza de fani neasteptat de numeroasa.

Succesul international al grupului ASKING ALEXANDRIA, devenit ulterior un adevarat fenomen, a survenit imediat dupa lansarea albumului “Stand Up and Scream”, in anul 2009. Versurile unor piese precum “The Final Episode”, “Not The American Average” sau “A Prophecy” au devenit mantre pe buzele tinerilor din intreaga lume.

Urmatorarele albume din palmaresul grupului, “Reckless & Relentless”, lansat in 2011 si “From Death to Destiny”, lansat in 2013, au consolidat ceea ce toata lumea stia deja, ASKING ALEXANDRIA este una dintre cele mai iubite formatii de metalcore din lume, iar acest lucru este usor de demonstrat prin numarul de albume vandute la nivel international. Cu zeci de milioane de vizulizari in mediul online, noul material al formatiei, “The Black” a fost clasat la scurt timp dupa lansare pe locul 9 in topul Billboard 200, plansand formatia intr-unul dintre cele mai bune momente din cariera ei.

Eveniment marca METALHEAD si BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Sursa BestMusic Live Concerts

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s