Primul vinyl live CARGO este de astazi disponibil pentru precomanda

“Cavalerii rockului romanesc” vor lansa un material discografic de exceptie, CARGO – VINYL. Pentru colectionari si pentru fanii interesati acesta este, de astazi, disponibil pentru precomanda aici: http://smarturl.it/Cargo-Vinyl-GTM

CARGO – VINYL este un material cu totul special care va fi lansat Miercuri, 25 Ianuarie 2017, la Hard Rock Café Bucuresti, club care a ales sa aniverseze noua ani de la inaugurare cu ocazia acestui eveniment spectaculos.

Pentru o calitate mai buna a sunetului, materialul a fost presat pe 2 vinyl-uri, fabricate intr-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare numerotate. Albumele cu numarul 1 si 250 vor fi vandute la licitatie, iar banii vor fi donati pentru victimele Colectiv.  

Vinyl-ul dublu contine 12 piese si se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, in concertul “Noaptea Vrajitoarelor”.

Anul 2016 a fost pentru CARGO un an plin de concerte si realizari, cea mai importanta distinctie, primita din partea publicului, fiind CEA MAI IUBITA TRUPA ROCK DIN ROMANIA. 

Membrii trupei au reusit sa adauge la colectia privata mai multe distinctii importante printre care “Ordinul Cultural in Grad de Cavaler” si “Cetateni de Onoare ai Orasului Timisoara”.

Trupa CARGO s-a facut cunoscuta si iubita in Romania cu piese precum “Nu ma lasa sa-mi fie dor”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Ziua Vrajitoarelor” sau “Nu pot trai fara tine”.

Sursa Universal Music Romania

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s