PALMA HILLS lansare album “BEYOND THE HILLS”

Joi, 2 Februarie 2017, orele 21:00 va invitam la lansarea albumului “Beyond The Hills” semnat PALMA HILLS in Timisoara in Club Manufactura.

PALMA HILLS este o trups

A de rock n roll care a fost fondata in anul 2012, in Odorheiu-Secuiesc. Formatia cu sediul la Cluj-Napoca are patru membri: Butu Arnold (vocalist, compozitor, chitara), Lukacsi Elod (chitara), Siklodi Bator (bas), Laszló Peter (tobe).

In cea mai mare parte era influentata de genurile Indie, Blues Rock, Garage si de mentalitatea anilor 60 – 70.

Prima perioada s-a petrecut prin experimentare si cautarea drumului, anul 2014 era care a adus primele realizari in istoria formatiei, dintre care cel mai semnificativ este concertul la Sziget 2014 (Youropen Program, Europe Stage). De asemenea in acest an au lansat primul EP, numit “Private Section”.

In primavara au inceput sezonul cu un scurt turneu, care a traversat mai multe tari din Europa Centrala (Ungaria, Romania si Austria), urmand apoi lansarea celui de-al doilea EP cu titlul “We’re On The Way, There’s No Worry”, si de o vara plina de evenimente.

Au sustinut concerte la numeroase festivaluri din Romania si Ungaria, cele mai semnificative dintre acestea au fost Electric Castle Festival, TIFF (Transilvania International Film Festival), Untold (We are rocking the city), Zilele Prieteniei Bergenbier (Cluj Napoca si Brasov).

La sfarsitul anului au participat si la finala națională GBOB Romania 2015.

Pe parcursul primei jumatati a anului 2016, au sustinut mai multe concerte la A38 din Budapesta. Cele mai importante concerte de vara au fost la BelFeszt, Sziget Festival și Focus Festival.

 

Sursa R & R Booking

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s