Trupa FRONT lansare EP “Alive”

Trupa FRONT din Cluj-Napoca, infiintata in 2009, are placerea de a va prezenta rezultatul ultimului an de munca, de inregistrari si productie: EP-ul “Alive”, lansat, initial, exclusiv in format digital, streaming online, pe toate platformele principale (Tidal, Spotify, Google Play Music, Apple Music, Deezer, Amazon, Soundcloud, Bandcamp, etc) din data de 16 Februarie.

Piesele, compuse in mai multe faze, dar alese, reorchestrate si inregistrate ca un tot, situeaza tematic un centru in om, ca persoana vulnerabila, puternica, influentabila si determinata, insistand pe calitatile, valorile, neajunsurile si viciile ei, prin simpla observatie.

Lansarea EP-ului ” Alive”, pe viu, acasa, la Cluj-Napoca, va avea loc pe 4 Martie, la The Shelter, impreuna cu o trupa surpriza, iar un mini-turneu, in Romania va urma la scurt timp, asa ca urmariti pagina FRONT, pentru detalii!

Marius Costache (Studio148, Bucuresti) s-a ocupat de productia audio, mix si master, iar inregistrarile au fost facute de Oliver Vegh (Luna Recording Studio, Cluj-Napoca), Nimrod Szedlacsek (Corvin Recording Studio, Cluj-Napoca), Adrian Uritescu (Lowbass5 Studio, Deva) si Vlad Bornuz (Blana Recording Studio, Cluj-Napoca).

EP-ul “Alive” cuprinde urmatoarele titluri:

1. Alive
2. Clipa Zero
3. Say
4. Clap Your Hands
5. Left Inside

Piesele au fost integistrate de: Julia Kocis (tobe si percutie), Mihai Sarlea (solist vocal), Ciprian Sav (chitara ritm, voce armonie), Doru Nedelcu (chitars solo, voce armonie, FX, clape), Paul Tenciu (chitara bas – “Say”, “Clap Your Hands”, “Clipa Zero”) si Cosmin Cocrean (chitara bas – “Left Inside”, “Alive”)

Grafica EP-ului este semnata Ciprian Sav.

Din punct de vedere discografic, 2016 a inceput cu lansarea Live-ului acustic “Cut the Cords Acoustic Sessions Live Vol.1”

A urmat videoclipul single-ului “Alive” si, mai apoi, preproductia EP-ului.

Anul 2016 s-a terminat, pentru FRONT, cu aparitia noului Lyric Video, la piesa “Say”, inclusa pe EP.

In paralel, trupa FRONT a avut placerea de a cunoaste oameni noi si de a reintalni prieteni vechi la concertele din Romania. Am fost onorati sa participam la festivaluri, evenimente si concerte de anvergura, la nivel național. Amintim, cu placere, de “20 de ani cu Vița de Vie” la Arenele Romane, “Bucovina Rock Castle”, “Magura Wave Festival”, “Jaxx Rock Battle of the Bands” sau recenta lansare “Coma – Orizont”, de la Cluj-Napoca.

2017 va incepe, pentru FRONT, cu lansarea EP-ului la care am lucrat cu pasiune in a doua jumatate a anului 2016, urmata de un mini-turneu national, de promovare a EP-ului, iar concertele din turneu vor fi anuntate pe pagina de facebook a trupei, in cel mai scurt timp posibil.

Componenta actuala FRONT:

Julia Kocis (tobe si percutie)
Mihai Sarlea (solist vocal)
Ciprian Sav (chitara ritm, voce armonie)
Doru Nedelcu (chitara solo, voce armonie, FX, clape)
Albert Freeman (chitara bas)

Sursa FRONT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s