PARKWAY DRIVE live Bucuresti pe 20 Aprilie

PARKWAY DRIVE una din cele mai importante formatii ale momentului, revine in Romania pentru un concert eveniment la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui show prezentat de ROCKSTADT EXTREME FEST.

Marcand aceasta notorietate internationala dobandita in ultimii ani, PARKWAY DRIVE va aduce in Europa cea mai mare productie de show folosita in toata cariera, la Bucuresti urmand a fi prezentata o replica identica a show-urilor ce vor fi puse in scena in orase precum Londra, Berlin, Paris sau Barcelona.

Pe 20 Aprilie australienii vor ajunge la Bucuresti in cadrul unui show ce promoveaza cel mai nou album, “IRE”, alaturi de o productie speciala conceputa pentru intreg turneul european. 

Invitati speciali sunt STICK TO YOUR GUNS si DARKEST HOUR.

Pentru acest eveniment sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

Categoria de pret 90 RON – Acces General

Categoria de pret 110 RON – In seara evenimentului (Acces General)

Biletele sunt disponibile in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, Germanos si magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro, libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si online, pe www.bilete.rowww.eventim.ro, cat si pe siteul www.rockstadtexetremefest.ro.

Va exista un singur tip de bilet ce asigura accesul in intreaga sala, astfel NU vor exista zone ce delimiteaza sala. 

Ca o noutate, acesta va fi si primul concert unde biletele vor fi vandute inclusiv de celebrul brand IMPERICON.

Formatie ce an de an desfasoara turnee sold out in Europa, America si Australia, grup ce nu a lipsit in ultimii ani de pe firmamentul celor mai importante evenimente de profil, precum Rock Am Ring, Wacken, Sziget, With Full Force, Nova Rock, Download, Hellfest sau Graspop, PARKWAY DRIVE a acceptat invitatia din partea Rockstadt Extreme Fest pentru a reveni in Romania la mai putin de un an dupa ce au concertat drept headlineri la editia din 2016 a festivalului. 

Lansati in 2003 la iniativa solistului Jesse Barnett, STICK TO YOUR GUNS si-au consolidat identitatea muzicala in jurul sonoritatilor punk-hardcore, cu un puternic mesaj inspirational ce nu evita sa aduca in prim plan adevaratele probleme la nivel socio-global. 

Astfel de initiative au transformat STICK TO YOUR GUNS in una din cele mai influente trupe din noua generatii, oferind o alternativa conceptuala, cladita pe libertate, dorinta de a fi un om mai bun cat si respectul pentru sine, pentru cei din jur.

Cu numeroase clasari in Billboard, turnee si concerte sold out in toata lumea, americanii completeaza un afis de zile mari, la Bucuresti concertand alaturi de PARKWAY DRIVE si DARKEST HOUR.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s