BUCOVINA live 15 Martie HARD ROCK CAFE

Miercuri, pe 15 Martie, de la ora 21:30, in premiera la Hard Rock Cafe, BUCOVINA va invita la un special exclusive show care nu trebuie scapat, in cadrul unui show Metalhead si BestMusic Live Concerts !

Castigatoare a numeroase premii Metalhead Awards an de an si cu un show sold out la Arenele Romane in 2015, cea mai titrata trupa de metal romaneasca a momentului a decis ca este timpul sa ridice stacheta la un nivel superior si sa ofere fanilor inca un show intr-o locatie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din Bucuresti! 

Special pentru acest concert, nu avem mese in fata scenei iar biletele costa doar 30 RON asa ca se anunta un sold-out rapid!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica de 1500 de puncte http://www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

– Cu loc la masa in sala: 50 RON (numar limitat de bilete)

– Fara loc, in fata scenei: 30 RON

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! 

Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s