ETHERIC si KROSSFIRE in deschidere SCARLET AURA

SCARLET AURA a anuntat cine va deschide concertul ce marcheaza lansarea albumului “Falling Sky” in Romania. 

Cele doua trupe care vor urca pe scena pe 27 Aprilie in Clubul Quantic din capitala sunt formatia autohtona ETHERIC si muzicienii bulgari din KROSSFIRE!

Noua formula a trupei il.include pe Sorin Ristea la tobe.

Trupa ETHERIC s-a format in vara lui 2016, din dorinta de a aduce in fata publicului un metal melodic cu accente progresive. 

Trupa a lansat primul single, “Losing Control” in Septembrie 2016, urmand ca in decursul acestui an sa lanseze albumul de debut. 

Pana la momentul primului lor turneu, nu pierdeti sansa sa ii vedeti pe scena, pe 27 Aprilie in Quantic!

Originara din Plovdiv, trupa KROSSFIRE se numara printre cele mai apreciate nume ale metalului cu influente power/progresiv din Bulgaria. 

Activa inca din 2001, trupa a lansat deja doua albume: “Learning To Fly” (2012) si “Shades Of Darkness” (2016). 

KROSSFIRE a cantat in deschiderea concertelor legendelor de le Jag Panzer si Pungent Stench, va urca pe aceeasi scena cu Evanescence si Guano Apes in aceasta vara, iar pe 27 Aprilie vor concerta in premiera pentru publicul roman. 

Trupa de melodic metal SCARLET AURA aduce in Romania spectacolul de lansare a noului album “Falling Sky” in club Quantic din Bucuresti pe 27 Aprilie!

Invitatii speciali, momentele surpriza dar si play-listul pe masura promit publicului o seara de exceptie!

Semnat cu casa de discuri din Germania Pure Rock Records– albumul “Falling Sky” a fost adus in atentia publicului de catre SCARLET AURA odata cu turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in Octombrie anul trecut. 

Albumul contine 11 melodii, dintre care un bonus track – radio edit si a fost produs de celebrul Roy Z – producatorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford si al altor nume mari ale scenei internationale. 

Mai jos puteti urmari video clipul 3D al piesei “My Own Nightmare”, de pe albumul “Falling Sky”.

In prezent SCARLET AURA inseamna: Aura Danciulescu – voce, Mihai Danciulescu – chitara si voce, Catalin Ungureanu – bass si voce, Sorin Ristea – tobe.

Biletele pentru concertul din 27 Martie se gasesc, in format electronic, pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – langa casa de bilelete Metrorex -, Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s