HOCICO live in JAM STAGE

​Cu o activitate de 24 de ani, HOCICO este un duo de sonoritati electro-industrial, din Mexic, si pe 25 Martie se vor afla pentru a doua oara in Romania, prima data fiind prezenti pe scena Rockstadt Extreme Fest 2016.


Erk Aricrag
(Erik Garcia) si Racso Agroyam (Oscar Mayorga) activeaza din 1993, de pe vremea cand aveau doar 15 ani, puternic influentati de tot ce a insemnat Skinny Puppy si curentul muzicii electronice, concendrandu-si eforturile pe nisa mixajului industrial si EBM (Electronic body music, post-industrial music si electropunk). 

Succesul HOCICO a depasit treptat granitele Mexicului, iar duo-ul este acum unul din cele mai vechi si respectate proiecte ale scenei electro-industrial internationale. in paralel, Agroyam activeaza si in Dulce Liquido, in timp ce proiectul lui Aircrag poarta numele Rabia Sorda.


HOCICO
in cifre insemna: 2 membri, 24 de ani de activitate, 10 albume, 10 EP-uri, 3 live DVD-uri, 3 vinil-uri, 2 mini CD-uri.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte http://www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet la urmatoarele preturi: earlybird – 40 RON pana pe 24 Martie, inclusiv si 60 RON la intrare, in seara evenimentului.
 

Eveniment produs de Dark Side Entertainment

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s