HTETHTHEMETH si FALSE REALITY in ROCK HALLE

HTETHTHEMETH una dintre cele mai enigmatice aparitii pe scena metal, cu un stil unic si fara o limita de exprimare, muzica neumana practicata de trupa sare fara timiditate de la metal cu elemente ambient si influente de black, ajungand pana la blues si bossa nova. Conceptual, Hteththemeth se gaseste in fata unui peisaj plin de sentimente, unele placute, altele reci, unele confuze, altele depline.

Dupa ce in Decembrie 2015 a castigat finala romaneasca a Global Battle of the Bands (GBOB), HTETHTHEMETH a participat in luna Mai 2016 la finala mondiala din Berlin a acestei competitii, castigand locul 2 si fiind cea mai votata trupa de catre ceilalti participanti. 

De asemenea, in luna August 2016, HTETHTHEMETH a reprezentat Romania la finala mondiala Wacken Metal Battle, care s-a desfasurat pe timpul celui mai mare festival de metal din lume, Wacken Open Air.

Tot in anul 2016, trupa a lansat albumul “Best Worst Case Scenario”, care poate fi vazut ori ca un scenariu al unei vieti pline de visare, ori ca o coloana sonora a unui film imaginar.

FALSE REALITY tocmai a lansat prin casa de discuri transilvaneana Loud Rage Music primul album full-length din cariera, numit “End Of Eternity”, dupa o lunga asteptare de 14 ani de la ultimul material discografic, fapt datorat unei lungi pauze in activitate intre anii 2003 si 2011. 

De asemenea din Brasov, trupa isi autointituleaza stilul drept melodic death metal, fiind insa un melanj de death, black, doom si progressive cu accentul pus pe melodicitate, folosind atat voce growl, cat si voci clean.

FALSE REALITY promite un show incarcat de trairi si emotii, prezentand atat noul album, cat si piese mai vechi, din prima perioada de activitate.

Ambele formații isi vor prezenta integral albumele recent lansate.

Pretul unui bilet este de 20 RON.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s