ORGANIC NOISE EXPERIMENT (Canada) live in Timisoara

Sambata, 11 Martie 2017, orele 21:00, R&R Booking Romania va invita la concertul canadienilor de la ORGANIC NOISE EXPERIMENT in Timisoara la Manufactura (Splaiul Tudor Vladimirescu Nr.9).

Detalii eveniment Facebook.

Pretul unui bileteste de 20 RON

Componenta ORGANIC NOISE EXPERIMENT:

Marius Luca – voce, bass, 12 corzi bariton

Louis Doré – percutie, voce

Angelo Zarra – chitarā

ORGANIC NOISE EXPERIMENTO.N.E. a fost “ficial” infiintata in luna August 2013. Acest power trio a existat din 2011 sub numele de Broken Rule. Odata cu integrarea lui Louis, s-a schimbat nu numai numele, dar si orientarea muzicala a grupului.

Astfel s-a preluat “mostenirea” muzicala a grupurilor Compact, Metropol si Metrock, cu care Marius a facut inregistrari si turnee inainte de relocalizarea in Canada.

Rezultatul a fost “Niciodata la vreme”, un album in limba romana si “imple Songs” un album in limba engleza. Inca doua albume, “Nemuritor”, tot in limba romana, urmat de “Gyertek velünk!”de data aceasta in limba maghiarā,  au fost lansate si promovate cu un turneu in toamna anului 2016.

Ultimul album din aceasta trilogie, intitulat “Averea palmelor” tot in limba romana, impreuna cu un DVD, “O.N.E. Official Bootleg” vor fi lansate si promovate in cadrul unui turneu ce se va desfāsura in primavara anului 2017.

De asemenea, notabila este prezenta chitaristului Angelo Zarra, care, din vara anului 2016 l-a inlocuit pe Shawn Haines.

Sursa R&R Booking

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s