​THREE DAYS GRACE si SUBCARPATI vor canta la Shine Festival 2017

Pe 30 Iunie si 1 Iulie 2017, la Arenele Romane, are loc a patra editie a FESTIVALULUI SHINE

Festivalul si-a schimbat data (initial acesta avea loc pe 1 si 2 Iulie) pentru a putea gazdui si formatia canadiana THREE DAYS GRACE care sosesc in premiera in Romania ca headlineri ai festivalului. 

De asemenea, trupa SUBCARPATI participa pentru al doilea an consecutiv, devenind oficial alaturi de COMA si ALTERNOSFERA, ambasadorii festivalului.

Abonamentele deja cumparate raman valabile. 

Nu uitati ca abonamentele au preturi speciale pana pe 3 Mai si sunt in vanzare pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in cele 2000 de puncte din reteaua www.iabilet.ro.

Dupa ce in 2015 a castigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar in 2016 “Best Alternative Performance” si s-a bucurat de prezenta a peste 8.000 de spectatori in cele doua zile, sub egida “Come & Shine”, FESTIVALUL SHINE isi doreste sa-si mentina pozitia de lider pe piata festivalurilor de profil din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si le promite ca nu le va insela asteptarile nici in 2017! 

THREE DAYS GRACE si SUBCARPATI se adauga trupelor deja confirmate: ALTERNOSFERA, vita de vie, SUIE PAPARUDE,E.M.I.L., COMA si LUNA AMARA, multe alte nume urmand a fi anuntate in curand.
Abonamentele pentru Festivalul Shine se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Abonamentele de doua zile au următoarele preţuri:
– presale1: 149 lei Golden Circle si 119 lei Acces General pana pe 3 mai

– prsale 2: 159 lei Golden Circle si 129 lei Acces General pana pe 30 iunie

– in ziua concertului: 170 lei Golden Circle si 150 de lei Acces General
Nu vor exista bilete de o zi ci doar abonamante de doua zile. 

Biletele Golden Circle se afla in fata scenei iar numarul lor este limitat la 700 de bucati din care s-au vandut deja in earlybird aproape jumatate.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. 

Copiii cu varsta sub 7 ani vor beneficia de bilete speciale. Acestea vor costa 50% din pretul unui bilet Acces General si vor fi disponibile doar in seara concertului, la intrare.

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s