Concert PASAREA ROCK in HARD ROCK CAFE

Pe 23 Martie incepand cu ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un concert cu super grupul PASAREA ROCK!

PASAREA ROCK este un proiect lansat pe piata muzicala din Romania in Martie 2014.

Ajunsi la varsta maturitatii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica au intelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a cauta in experienta comuna a tineretii puterea si forta de a duce mai departe o poveste care a facut legenda, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este intregit de Sorin Voinea si Nicu Patoi.

De la infiintare, trupa a lansat sapte melodii, doua EP-uri si un videoclip, iar turneele sustinute de PASAREA ROCK anul trecut au confirmat, la nivel național, succesul proiectului. Repertoriul PASAREA ROCK include compozitiile originale precum “Praznic naprasnic”, “Caludandra”, “Pasarea Calandrinon”, “Legenda”, “Epitaf”, “Zoreaua”, piese din prima opera rock-simfonic Mesterul Manole, cum ar fi “Pe Arges in jos” sau “Rugaciune catre Domnul” si hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu, “Hanul ulciorului nesecat” sau “Esarfa in dar”.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Biletele au urmatoarele preturi:

– VIP: 80 RON, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

– Acces General: 60 RON cu loc la masa in sala

– Fara loc: 60 RON

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s