​THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT si IRFAN live QUANTIC

Final Step Productions va prezinta un concert cu totul special. Doua trupe aparte, ce nu sunt straine publicului roman, care impreuna vor crea o seara de neuitat pentru amatorii de sonoritati folk-pagan. 

THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT si IRFAN ne vor incanta auzul in Clubul Quantic, pe data de 21 Aprilie 2017.

THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT a luat fiinta in anul 2003, iar de atunci duo-ul maghiar si-a creat o semnatura artistica distincta, care se reflecta nu doar in muzica lor, dar si in universul vizual unic care le ilustreaza compozitia. 

In 2014, trupa a semnat un contract cu legendara casa de discuri germana Prophecy Productions.

THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT invita ascultatorul in inima padurii, in lumea de smarald a taramurilor fara varsta, creand o tesatura in care firele de misticism antic se combina cu atmosfere de vis, unde Muzica Lumii capata o aura pagana vrajita.

Muzica trupei IRFAN este un amestec unic de melodii si ritmuri hipnotizante – un mix electro-acustic inspirat de traditiile sacre ale Balcanilor, Persiei si a Orientului Mijlociu, cantarea ortodoxa si patrimoniul muzical al Bizantului si Europei Medievale. 

Una dintre principalele caracteristici ale trupei este utilizarea la scara larga a vocilor etnice feminine extrem de frumoase impreuna cu voci masculine puternice si coruri, acompaniate de o mare varietate de intrumente bulgare, balcanice si orientale (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq). 

Inregistrarile si concertele formatiei IRFAN calauzesc audienta printr-o calatorie emotionala si spirituala dincolo de spatiu si timp.

 BILETE:

– 30 RON – primele 50 de bilete in reteaua iabilet.ro (valabil pana la data de 28 Decembrie 2016)

– 40 RON – presale in reteaua iabilet.ro (dupa vanzarea primelor 50 de bilete sau dupa 28 Decembrie 2016)

– 50 RON – la intrare, in ziua concertului

Concertul are loc Vineri, 21 Aprilie 2017, incepand cu ora 19:00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara precum si in ziua concertului la intrare.

Sursa Final Step Productions

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s