​TIARRA si BETWEEN COLORS live ROCK HALLE

Pe 21 Martie 2015, trupa TIARRA lansa cel de-al treilea material discografic, albumul dublu CD “X” ce reprezenta o compilatie a melodiilor vechi si noi, o imbinare de stiluri si o trecere de la gothic simfonic catre metal simfonic progresiv.

Anul 2016 a venit cu o serie importanta de schimbari in interiorul trupei, atat de stil dar si de membrii, in prezent TIARRA lucrand la un nou album ce vine cu o abordare diferita fata de cele precedente.

“A Different Time And Place” este noul single de pe viitorul album, melodie ce va avea in curand si un videoclip, cel mai probabil un lyric video.

Pana la aparitia noului album, TIARRA si-a propus sa sustina o serie de concerte in unele dintre cele mai mari orase ale tarii, promovand noul single si noua etapa in care a intrat trupa.

Trupa declara: “Ne face o deosebita placere sa nu fim singuri in acest turneu, avandu-i ca si invitati speciali pe mai tinerii nostri prieteni de la BETWEEN COLORS

Formata in 2012 in Bucuresti, BETWEEN COLORS sunt formatia cea mai in voga la momentul actual din Metalul Melodic Modern. 

Combinand compozitiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestratii, breakdown-uri, sintetizatoare si efecte Industrial precum si refrene catchy cu un show live plin de energie, formatia a dovedit de numeroase ori ca trebuie vazuta. 

Acestia au sustinut si un spectacol special de lansare a albumului de debut, “M.A.D.” ce a umplut clubul Quantic, a durat doua ore si a continut constume, proiectii, un set acustic, invitati si chiar si o contorsionista, printre altele. 

Cu un concept puternic si o pasiune sincera, BETWEEN COLORS vin sa animeze publicul si sa zguduie scena!

Componenta:

Cristina – Voce/Versuri/Regie

Rach – Chitara-bas/Productie vizuala

Dan – Chitara-solo/Productie audio

Mihai – Tobe

Pretul unui bilet este 20 RON

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s