​SINCARNATE lanseaza noul album “IN NOMINE HOMINI”

Albumul “In Nomine Homini” al celor de la SINCARNATE a fost lansat in format digital si este disponibil pentru streaming sau download la acest link.

Cel mai recent videoclip semnat SINCARNATE ce prefateaza albumul, a fost realizat pentru piesa cu numarul trei, intitulata “Curriculum Mortis” si poate fi urmarit mai jos:

Infiintata in 2005, SINCARNATE este o trupa de blackened death doom din Bucuresti a carei discografie include MCD-ul “On The Procrustean Bed”, lansat de catre Axa Valaha in 2007, full length-ul “As I Go Under” in 2010 si MCD-ul “Nothing Left to Give” in 2013, ambele aparute sub egida Hatework.

Activitatea concertistica a trupei include pe langa prezenta constanta pe scenele romanesti, atat a concertelor de club cat si a festivalurilor de gen, si numeroase concerte pe scena internationala, in tari precum Germania, Danemarca, Slovenia, Polonia, Moldova sau Bulgaria. 

Astfel, SINCARNATE a concertat de-a lungul timpului in compania unor trupe precum Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscura, Sado Sathanas, Agathodaimon, Demonical, Impaled Nazarene sau Umbra Et Imago

Cea mai notabila experienta internationala ramane totusi participarea la turneul “At the Gates of Sehtu – European Tour”, in cadrul caruia SINCARNATE a concertat in deschidere pentru legendara trupa americana Nile, alaturi de Ex Deo, Lost Soul si Svart Crown, pe mai multe scene consacrate din intreaga Europa.

Inregistrat in perioada lunilor Iunie – Septembrie 2016 la studioul Consonance din Timisoara, albumul a fost mixat si masterizat intre Decembrie 2016 si sfarsitul lui Februarie, anul in curs, avandu-i la “butoane” pe Edmond Karban, Cristian “Jimmy” Popescu si Andrei Jumuga

Coperta albumului este semnata de artistul clujean Flaviu Moldovan (@Flaviu Moldovan Drawing) iar corurile au fost inregistrate de catre Irinel Cirlan.

“In Nomine Homini” va invita la o calatorie spirituala initiatica, ce imbina la nivel auditiv agresivitatea death metal cu raceala black metal si melancolia specifica doom metal-ului iar in plan liric isi trage inspiratia din operele unor clasici precum Dostoievski, Camus sau Nietzsche.

Ca si ultimele doua inregistrari SINCARNATE, “In Nomine Homini” a aparut sub egida Hatework si a fost inregistrat in urmatoarea componenta: 

Andrei Jumuga – tobe

Andrei Zala – Bas

Marius Mujdei – voce

Giani Stanescu – chitara

Cristian Stilpeanu – chitara

Lista pieselor de pe album este urmatoarea:

 • Attende Domine
 • Agrat bat Mahlat
 • Curriculum Mortis
 • She-Of-The-Left-Hand (Sophia Pistis)
 • In Nomine Homini
 • The Grand Inquisitor
 • Lamentatio Christi
 • Dies Illa
 • L̄iwyᾱṯᾱn

Bonus:

  • De Luctum Perpetuum
  • Atonement

  Noul album este disponibil atat sub forma unui digipak 6-fold, cu un booklet de 16 pagini, cat si a unui digipak extins, ce beneficiaza de doua bonus track-uri si de prezentare grafica distincta.  

  Cea de-a doua varianta va putea fi achizitionata si sub forma unui box-set special pentru colectionari in editie limitata. 

  Box-set-ul este lucrat manual individual, de mestesugari tamplari si artizani ai fierului forjat, si contine mai multe elemente coerente conceptului propus de SINCARNATE prin acest album. 

  Ambele variante ale albumului pot fi gasite la standurile distribuitorilor, sau online pe siturile acestora sau in reteaua proprie de parteneri:  

  – Bestial Records si LetsRock

  – Niche Records , Emag 

  – Loudrage Music 

  Sursa U Rock / Universal Music Romania

  Advertisements

  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

  Connecting to %s