AM FOST LA MUNTE SI MI-A PLACUT live EXPIRAT HALELE CAROL 4 MAI

AM FOST LA MUNTE SI MI-A PLACUT este o trupa de post-rock fondata in 2015, initial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, AXIAL LEAD

La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP, “Susurul Raurilor Care Curg in Jos, sau in Sus, Depinde Cum Te Uiti”, in luna Iulie a anului 2016 s-a inchegat un grup in toata regula si lui Vlad i s-au alaturat Matei Puscaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Campean la tobe (Stema, :umbra) si Mircea Becherescu la chitara (ex Aeon Blank si Sunet Fin).

In Octombrie 2016 trupa isi face debutul cum nu se poate mai bine si deschid pentru Tides From Nebula in Bucuresti, in cadrul turneului de promovare al ultimului album. 

Odata ce si-au facut cunoscuta aparitia, AFLMSMP isi incepe cu adevarat activitatea de live la nivel local alaturi de trupe precum Fluturi Pe Asfalt, Fjord, Coma si Alternosfera si castiga premiul “Best Alternative Newcomer” in cadrul Metalhead Awards 2017.

In Decembrie 2016, #Mvntele (denumirea scurta a trupei) lanseaza o serie de 2 piese de pe primul EP si o piesa noua de pe viitorul material, “Nu Faci Dumneata Ordine la Mine in Birou” in varianta de Live Studio Session cu ajutorul Blue Cat Studio.

Pe 04 Mai, AM FOST LA MUNTE SI MI-A PLACUT va asteapta in Expirat pentru a va delecta cu noul single, care beneficiaza si de un videoclip, la un set extins de post-belic rock.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s