PAIN concerteaza in Bucuresti pe 22 APRILIE

Mai sunt aproximativ doua saptamani pana cand suedezii de la PAIN vor sosi in Romania pentru un concert de promovare a noului album “Coming Home”, in data de 22 Aprilie in club Quantic din Bucuresti.

In deschiderea acestora, doua alte trupe vor urca pe scena din Quantic, si anume DUST IN MIND (Franta) si ARSEA (Italia).

Formata in 2013, DUST IN MIND este o trupa de nu-industrial metal originala din Strasbourg, Franta, care a cantat de-a lungul timpului pe scena alaturi de nume cunoscute precum Machine Head, Evergrey, Samael

Dupa albumul de debut “Never Look Back” din 2015 care a avut o recunoastere inedita in presa internationala, DUST IN MIND vine in atentia fanilor anul acesta cu un nou album, “Oblivion”, care va fi lansat pe 7 Aprilie 2017 si va putea fi ascultat live pe 22 Aprilie in Quantic!

Formatia ARSEA, adepta a sonoritatilor Heavy/Power/Prog Metal, s-a format in 2006, iar la scurt timp, in 2008, a fost aleasa (dintr-un total de 300 de formatii) sa reprezinte Italia la celebrul festival MetalCamp care a avut loc la Tolmin, Slovenia.

Experienta scenica si-au capatat-o in concerte alaturi de trupe precum Brutal Truth sau alaturi de Manowar, Kamelot, Virgin Steele, Arch Enemy, participand alaturi de ele la faimosul festival Magic Circle Festival, un festival organizat de Manowar.

In 2013 italienii revin in Slovania pentru a participa la Metaldays, si impart scena principala cu suedezii de la In Flames, Overkill, Ensiferum, Soilwork si multe altele .

In 2015 ARSEA lanseaza primul material discografic intitulat “A New Dawn”, lansat prin Revalve Records si incep o serie de concerte pentru promovarea acestuia.

Mai mult, ARSEA a fost prezenta la Maximum Rock Festival in 2016, plecand de la festival cu noi fani dornici sa le asculte muzica in continuare.

Biletele pentru concert pot fi cumparate la urmatoarele preturi:

Early Bird 1 – 55 RON (50 buc)
Early Bird 2 – 65 RON (200 buc)
Normal tickets – 75 RON
Acces (seara evenimentului) – 75 RON
 
Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s