ORKID lansare LP hard-copy, single si video 11 MAI EXPIRAT HALELE CAROL

ORKID concerteaza pentru prima oara in formula de 5, in orasul in care proiectul lua nastere, la inceputul lui 2015 (intr-o alta componenta si cu un alt nume).

Cei 5 shoegazeri nervosi, influentati de punk, blues si progressive rock sunt Vlad Ilicevici – chitara si voce, Radu Pop – tobe si graphic design, George Fratica – chitara bass, Cosmin Stanciu – chitara si Alexandru Donny Andone – jouhikko/talharpa, tibetan bowls, wind gong, didgeridoo, claves, rattles, shaman drum.

ORKID isi lanseaza tot atunci varianta hard-copy a albumului “Standing Still In The Dark”, lansat initial doar online pe 13 Octombrie 2016.

Albumul este inregistrat si aranjat cu ajutorul lui Andrei Robin Proca, care de altfel apare si ca invitat special pe cateva dintre track-urile albumului, la chitare aditionale, synthuri si backing vocals.

ORKID este un proiect muzical si cinematic, in care se pune accentul si pe imagistica formatiei – atat in concerte cat si in afara lor.

Formatia lucreaza la un produs complex care imbina muzica cu imaginile, ce va fi gata candva la sfarsitul anului. 

Asta si pentru ca Vlad este la baza scenarist si regizor de film, iar Radu – artist vizual si animator. In plus, cei doi lucreaza impreuna la Anim’est si Animation Worksheep.

Nu in ultimul rand, odata cu concertul, ORKID lanseaza al 4-lea si ultimul single cu videoclip de pe album, pentru piesa “Stargaze”, videoclipul fiind regizat chiar de Radu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s