VITA DE VIE ELECTRIC 19 APRILIE HARD ROCK CAFE

Pe 19 Aprilie, de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un show cu VITA DE VIE ELECTRIC!

Recent, trupa a lansat un nou album si a aniversat 20 de ani!


“Matematic, 20 de ani de VITA DE VIE inseamna jumatate din viata mea. Sunt 20 de ani traiti la intensitate maxima si scursi parca intr-o clipa. 

Cu multele bune si inevitabilele rele, uitandu-ma inapoi, n-as schimba aproape nimic, pentru ca am facut asta din pasiune si ne-am bucurat de fiecare secunda. Fiecare obstacol ne-a facut mai indarjiti si mai puternici. 

In loc sa abandonam sau sa dam inapoi, am reusit mereu sa mergem mai departe, strangand randurile si inventandu-ne propriile drumuri acolo unde acestea nu existau. 

Realizarile, mult prea multe pentru a le enumera, cad in derizoriu atunci cand ma gandesc la “varsta” noastra de trupa.

Faptul ca inca suntem pe scena dupa 20 de ani, iar piesele nostre sunt cantate cu aceeasi bucurie, atat de noi, cat mai ales de public, este mai mult decat am visat vreodata. 

Am avut niste prieteni extraordinari care ne-au fost alaturi in aceasta calatorie si au crezut in noi neconditionat, amortizandu-ne caderile si impingandu-ne mereu inainte. Sunt fanii nostri, carora le datoram “varsta” la care am ajuns. Am crescut, practic, impreuna si am avut grija unii de ceilalti. Pentru ei, am incercat sa tinem mereu stacheta ridicata, iar asta ne-a adus in locul pe care il ocupam azi”ADRIAN DESPOT, VITA DE VIE
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara precum si in ziua concertului la intrare.
Biletele au urmatoarele preturi:

– Cu loc la masa in sala: 65 RON (numar limitat de bilete)

– Fara loc: 40 RON

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Sursa BestMusic Live Concerts 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s