​SOL SISTERE si DOWNFALL live in JAM STAGE

In mijlocul verii, Final Step Productions va invita la un nou eveniment de calitate alaturi de chilienii de la SOL SISTERE si bucurestenii de la DOWNFALL.

SOL SISTERE (atmospheric black metal) se afla intr-un turneu european denumit “Seeker of Souls European Tour” si vor poposi pe scena din Jam Stage Vineri, 21 Iulie. 

Invitatii speciali ai acestora in Bucuresti sunt blackerii de la DOWNFALL.

BILETE:

20 de lei – presale in reteaua iabilet.ro

30 de lei – in ziua concertului si la intrare

Evenimentul are loc Sambata, 21 Iulie 2017, incepand cu ora 20:00.

SOL SISTERE este o trupa de post/atmospheric black metal din Santiago, Chile formata in 2013, insa toti membrii au capatat experienta inainte in trupe precum Animus Mortis, Bauda si alte formatii din undeground. 

Muzica acestora este un mix de forta, melodie melancolica si emotie, la care se adauga influente din black metal-ul clasic al anilor ’90, iar in final este creata o atmosfera care ii va captiva pe toti entuziastii genului. 

Inregistrarile sunt destul de raw, insa pline de detalii.

Acestia si-au facut intrarea in scena odata cu lansarea, in 2014, a EP-ului “I”, prin Chinese Pest Productions

In 2016, Hammerheart Records a ascultat inregistrarile finale ale albumui “Unfading Incorporeal Vacuum” si au semnat pentru lansarea acestuia, pentru ca l-au considerat prea bun pentru a fi trecut cu vederea. 

Combinatia de elemente trecute precum Dissection, Vinterland si Dawn sunt completate de influente actuale, ca trupe precum Altar of Plagues, Drudkh sau Wodensthrone.

SOL SISTERE isi creaza propria cale intr-o scena plina de clone.

Pentru DOWNFALL, ideea de a infiinta o trupa de metal a aparut in Octombrie 2014. 

In acea luna, Raul (aka Strigoiul) a pus primul anunt pe Romanian Guitar Community. 

Odata cu primii membri care au raspuns anuntului, a inceput o perioda de explorare a genurilor muzicale cat si de cautare a unei identintati proprii. 

Dupa aproximativ un an, acestea capata contur si formatia se indreapta tot mai mult catre aripa metalului extrem.

Compozitiile muzicale se aseamana cu black metal-ul norvegian si suedez (Mayhem, Immortal, SatyriconDissection), insa nu respecta cu rigoare stilul, lasand posibilitatea ca genuri precum: atmospheric black metal-ul (Negura Bunget), progresiv, post rock (Solstafir), doom ori death, blackened death (Dissection ori Behemoth), sa creeze umbre si tonalitati in cadrul lor. 

Tinta principala este originalitatea. Pentru ei este impotant ca riff-urile sa transmita corect mesajul catre cei ce vin sa-i vada live ori ii asculta in propriul dormitor. 

Textele melodiilor au in general ca subiect omul si natura.

Dupa numai 5 luni de cand DOWNFALL capata componenta actuala si avand un repetoriu de 5 melodii compozitie proprie si un cover, trupa va sustine primul concert live in Bucuresti.

Ulterior vor fi chemati ca invitati/open act pentru trupe consecrate ca : Bucovina (Ro), Negura Bunget (Ro), Vulture Industries (No), Sulphur (No), Batushka (PL) si multi altii in orase precum Sofia (BG), Ruse (BG), Targu Jiu (RO), Ramnicu Valcea (RO), Cluj Napoca (RO), Constanta (RO), Iasi (RO), Suceava (RO), Targu Mures (RO).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte http://www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metro Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s