ARTMANIA naluci si spirite in transilvania cu LACUNA COIL

“Care-i primul lucru la care va ganditi cand vine vorba de Transilvania? Noua ne vine in gand excelentul Festival ARTmania de la Sibiu! 

Am fost acolo in urma cu cativa ani, am avut un concert extraordinar, dupa care am mai petrecut vreo doua zile pierduti printre niste munti de o frumusete salbatica, intr-un tinut presarat cu castele vechi, varcolaci, un taram cu neguri pline de magie. 

Abia asteptam sa ne intoarcem in vara aceasta, cu un show mult mai mare, alaturi de un line-up excelent. 

Va fi grandios! Si zgomotos”, le transmite fanilor romani trupa LACUNA COIL, “nasii” hard-rock-ului italian, care vor canta pe 28 Iulie, incepand de la ora 21.00, in Piata Mare din Sibiu, in cadrul Festivalului ARTmania

I-ati auzit in blockbusterele “Underworld” sau “Resident Evil: Apocalypse”

Una dintre cele mai tari trupe de rock, cotata cu patru stele de Allmusic și nominalizats la premiile MTV, aduce anul acesta la Sibiu povestea intunecata a unui sanatoriu uitat pe undeva, printr-un sat din nordul Italiei. 

O fortareata parasita, cu coridoare lungi si scorojite, de-a lungul carora aluneca fantomele sutelor de suflete care au fost vreodata torturate aici: “Delirium”!

Ai curaj sa deschizi vreo usa? 

Albumul “Delirium” a intrat inca de la lansare pe primul loc iTunes, la categoria metal, si pe locul 2 in topul rock al aceleiasi platforme.

TARJA, LACUNA COIL, RIVERSIDE, BEYOND THE BLACK, YOU AND ME AT SIX, DEVIN TOWNSEND PROJECT și WALKWAYS sunt trupele confirmate pe afsul celei de-a 12-a editii a Festivalului ARTmania din Sibiu. 

Biletele au fost puse in vanzare in retelele eventim.roiabilet.ro și pe kompostor.ro

In perioada de pre-sale, pretul unui abonament este de 190 RON.

Pe langa noile productii, incluse pe albumul “Delirium”, LACUNA COIL va include in playlist-ul pentru ARTmania cele mai bune piese de pe albumele lor legendare, de la materialul discografic de debut, foarte apreciatul “In A Reverie”, pana la “Karmacode” sau mai noile “Dark Adrenaline” sau “Broken Crown Halo”

Isi incep turneul european pe 1 Iulie, cu un concert in Italia, la Cagliari, si vor ajunge in Romania dupa o serie de show-uri la festivalurile germane Rock Harz si Riverside sau faimosul Masters of Rock din Cehia. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s