SEE THE SUN teaser-ul primului videoclip oficial GRAY MATTERS

Formatia GRAY MATTERS a lansat video teaser-ul primului videoclip oficial al trupei, intitulat “See the Sun”.

Piesa si videoclipul “See the Sun” vorbesc la nivel simbolic despre lupta fiecaruia dintre noi de a depasi limitele pe care societatea si mediul in care traim tind sa ni le traseze pentru a ne tine in intuneric. 
Este vorba despre “that extra mile”. Despre frica de a pasi mai incolo si de a evolua dincolo de zona de confort. 

Este despre dorinta de autodepasire si despre lupta pentru a realiza ceva, cum e cazul celei duse de membri trupei pentru realizarea acestui prim material video oficial☺.

Filmarile au fost realizate la inceputul acestui an, in perioada Ianuarie-Februarie, iar melodia a fost mixata de Adi Despot si masterizata în Statele Unite, la MastervargasProfessional Audio Mastering.

Teaser-ul oficial poate fi urmărit AICI.
Videoclipul complet va fi lansat pe 3 Iulie, in cadrul emisiunii “Alternative Hour” cu Hefe, de pe canalul Music Channel,de la ora 22:00. 

GRAY MATTERS este trupa care a reprezentat Romania anul trecut la Sziget Festival, unul dintre cele mai longevive si cunoscute evenimente internationale de muzica, in urma castigarii finalei pe Romania a competitiei Sziget Talent (YOUROPEN Talent Contest – eveniment cu traditie derulat in 16 ari din Europa).

GRAY MATTERS e imbinarea a patru materii gri, fiecare cu un stil si un caracter propriu, care se incapataneaza sa aduca mereu ceva nou pe scena, in sala de repetitii sau in studio. 

Muzica lor poate fi definita ca o cautare permanenta de modalitati de expresie a starilor de spirit prin muzica. 

Motiv pentru care, rezultatul final e mereu in schimbare, mereu definit printr-o alta imbinare a dozajelor fine de sunete, ca pe o paleta cromatica muzicala care acopera un spectru larg de elemente sonore si de emotii. 

Altfel spus, GRAY MATTERS reuneste pe aceeasi panza patru “materii” care sii aduc impreuna influentele si personalitatile pentru a demonstra ca nu doar albul si negrul sunt relevante, ci si toate nuantele de gri care fac puntea intre doua extreme: muzica electronica si cea rock.   

Trupa, care pregateste in prezent primul EP, a luat nastere la inceputul anului 2014, cand toti cei 4 membri, Laura (voce), Cata (tobe), Mihai (bass) si Babu (chitara, synth/ sample) au inceput sa lucreze impreuna la sound-ul ce poate fi definit ca electro-alternative rock, o imbinare inedita de electronic rock cu impletituri de alternative si metale.  

Mai multe piese Gray Matters pot fi ascultate pe canalul de Youtube.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s